Traileren til ‘Avengers: Infinity War’ er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går pirrede Marvel superheltefans over hele kloden med en teaser-trailer, der skubbede forventningerne helt i top forud for dagens store afsløring: Den første trailer til ‘Avengers: Infinity War’, som du kan se oven for.

Den tredje ‘Avengers’-film er den største installation i Marvel Cinematic Universe hidtil, hvor samtlige karakterer fra de foregående 17 MCU-film forenes for første gang i hvad der ligner et apokalyptisk actionbrag.

Den brogede folk superhelte slår evnerne sammen mod superskurken Thanos (Josh Brolin), der er rejst mod jorden i sin søgen efter de kraftfulde Infinity Stones. Og i traileren har Marvel-heltene nok at se til, når de skal afværge den mægtige rummands invasion.

‘Infinity War’ udgør så stort et kapitel i Marvels enorme univers, at historien flyder over i en endnu unavngiven ‘Avengers’-opfølger, der ifølge Marvel-boss Kevin Feige vil indvarsle en helt ny retning for MCU. Han udtalte for nyligt, at franchisen vil gå andre veje efter den fjerde ‘Avengers’-film, der får premiere i 2019. Marvel har blandt andet hele 20 nye superhelte-film linet op, så der skal nok stå ivrige arvtagere klar i kulissen, når Iron-Man og Captain America går på pension.

‘Avengers: Infinity War’ får premiere 26. april 2018.

Soundvenue Forpremiere: Årets mest provokerende og sjove danske film – Christian Tafdrups kønssatire ‘En frygtelig kvinde’ 12. december med besøg af instruktøren selv

Læs også: Den nye ’Thor’-film er en gamechanger for metaltræt Marvel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af