Bryan Singer taler ud om ‘Bohemian Rhapsody’ – og afkræfter beskyldning mod Kevin Spacey

Bryan Singer taler ud om ‘Bohemian Rhapsody’ – og afkræfter beskyldning mod Kevin Spacey
Bryan Singer og Kevin Spacey til premieren på 'Superman Returns' i 2006 (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I sidste uge blev Bryan Singer fyret som instruktør, og siden erstattet, på Queen-filmen ‘Bohemian Rhapsody’, efter hvad produktionsselskabet kaldte »uventet utilgængelighed«. Rygterne har siden floreret om, at der var en skandalesag på vej mod instruktøren, som tidligere har været anklaget for voldtægt og pædofili. Buzzfeed kunne blandt andet for få dage siden rapportere om en voldtægtsanklage fra 2003, der var blevet til et nyt sagsanlæg.

Alligevel har Singer noget overraskende medvirket i et interview med tabloidmediet TMZ, hvor han både taler ud om sin fyring og Kevin Spacey – et eksplosivt emne for en, der selv er blevet anklaget for krænkelser.

Instruktøren afkræfter blandt andet, at produktionen på ‘The Usual Suspects’ – hvor Singer var instruktør og Spacey spillede en af hovedrollerne – blev stoppet på grund af sexchikane, som skuespilleren Gabriel Byrne ellers har udtalt. Ifølge Singer blev filmen færdiggjort på 35 dage, og han siger samtidig, at Spacey var en »rigtig god støtte« under optagelserne.

Hvad angår ‘Bohemian Rhapsody’ fastholder Singer, at han tog sig af sin syge mor, og derefter blev uretfærdigt fyret, mens han også afkræfter, at han selv og hovedrolleindehaveren Rami Malek skulle have haft problemer på settet.

»Det er min film, der kommer ud. Rami og jeg er cool. Vi havde to fantastiske uger, og så havde jeg to tilfælde med min mor, hvor jeg var nødt til at flyve tilbage for at se til hende på hospitalet. Det tog i sidste ende hårdt på mig, og gjorde, at jeg ikke var i stand til at få det bedste ud af ham (Malek, red.) og hans medspillere … Jeg vidste, at jeg havde brug for noget ferie, men i stedet blev jeg fyret. Det var, hvad der skete«, udtaler Singer.

Som vi tidligere har beskrevet, kan producenterne fra Fox få svært ved at fjerne Singers navn fra rulleteksterne, da han har overset langt det meste af projektet. Meget peger altså på, at ‘Bohemian Rhapsody’ alligevel bliver en Bryan Singer-film.

Læs også: Hollywoods historiske krænkelsesskandaler, der fik enten få eller ingen konsekvenser

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af