‘Bohemian Rhapsody’ rocker igen med afløser for fyrede Bryan Singer

‘Bohemian Rhapsody’ rocker igen med afløser for fyrede Bryan Singer
Rami Malek i 'Bohemian Rhapsody'.

Bryan Singer, der har store titler som ’The Usual Suspects’ og tre ’X-Men’-film på cv’et, blev forleden fyret som instruktør på Freddie Mercury-biopic’en ’Bohemian Rhapsody’ med blot to uger tilbage af optagelserne. Studiet Fox har allerede fundet en erstatning, oplyser Deadline.

Valget er faldet på den britiske skuespiller Dexter Fletcher. Som instruktør er han hovedsagligt kendt for den biografiske skisports feelgood-film ’Eddie the Eagle’, men når formentlig bredere ud med sin næste spillefilm – (endnu) en biopic om Elton John.

Med Fletchers hurtige tiltræden er man allerede klar til at få film i kassen i næste uge, og planen er derefter, at han skal tage sig af postproduktion med mulighed for eventuelle reshoots.

Årsagen til Bryan Singers afsked er forholdsvis tåget af forskellige udlægninger på, hvad der skete bag facaden.

Flere store branchesites har berettet om, hvordan Fox til slut blev trætte af, at Singer ofte ikke dukkede op på settet og desuden var i karambolage med filmens stjerne, Rami Malek. Omvendt har instruktørens repræsentanter meldt ud, at fraværet skyldtes hans mors svage helbred, og at Singer og Malik skulle have løst deres »kreative diskussioner«.

En helt tredje vinkel skal ses i lyset af #MeToo-kampagnen, hvor journalister i flere omgange har undersøgt Singers involvering i en organiseret pædofiliring bestående af flere magtfulde mænd i Hollywood. Flere har anklaget Singer i tidens løb, blandt andre Michael Egan III, som efter eget udsagn skulle være blevet udsat for drug rape af instruktøren og tre andre notabiliteter i en alder af 15 år.

Læs også: Bryan Singer fyret fra ‘Bohemian Rhapsody’

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af