‘Jessica Jones’ sparker fortsat røv i trailer til sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Af alle Marvels superhelteserier på Netflix har historien om superheltinden-der-bliver-privatdetektiv Jessica Jones om noget vist sig at være et gangbart koncept, modsat andre, mindre heldige helte (vi kigger på dig, Iron Fist). Især anmelderne roste serien til skyerne for dens dystre noir-vibe og psykologiske kompleksitet – vores egen anmelder kvitterede med 5 flotte stjerner – og Krysten Ritter var perfekt castet som hovedkarakteren.

Efter en lille svingom med superheltegruppen ’The Defenders’ er Ritter og Jessica Jones-karakteren den 8. marts tilbage med ny sæson, og i den første trailer spares der ikke på de tørre tæsk til lyden af Hearts ’Barracuda’.

Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss og Eka Darville vender tilbage, mens den dobbelte Oscar-nominerede Janet McTeer (’Albert Nobbs’) er ny i sæson 2, der indeholder 13 afsnit.

Læs også: De 15 bedste serier på Netflix lige nu (drama) – rangeret

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af