Silicon Valley-stjernen T.J. Miller anklaget for seksuelle overgreb – benægter selv kategorisk

Silicon Valley-stjernen T.J. Miller anklaget for seksuelle overgreb – benægter selv kategorisk
T.J. Miller i 'Silicon Valley'.

I et interview med The Daily Beast står en anonym kvinde frem med anklager mod ‘Silicon Valley’-stjernen T.J. Miller om seksuelle overgreb fra deres college-tid.

»Han prøvede bare mange ting uden at spørge mig, og på intet tidspunkt spurgte han, om jeg var okay. Han kvalte mig, og jeg blev ved med at stirre på hans ansigt i håb om, at han ville se, at jeg var bange, og at han ville stoppe. Jeg kunne ikke sige noget«, fortæller kvinden blandt andet i interviewet.

Hun uddyber, at de to indledte et forhold, men at Miller overtrådte hendes grænser, hver gang de fik noget at drikke. Han prøvede blandt andet at »slå hende i munden« under sex, hvilket førte til en knækket tand og en blodig læbe. Næste dag prøvede han angiveligt at overbevise hende om, at hun var faldet ned ad en trappe.

Til en efterfølgende fest holdt hun igen på alkoholen, så noget lignende ikke ville ske. Men alligevel gik Miller for vidt:

»Vi begyndte at kysse, og meget tidligt under det putter han hænderne omkring min hals og lukker dem, så jeg ikke kan trække vejret. Jeg var oprigtigt rædselsslagen og fuldkommen overrasket. Nu ved jeg, at det for nogle mennesker er et turn on, men jeg bliver ved med at synes, at det er noget, som begge partnere skal aftale, inden de går igang. Men for en, der kun lige var begyndt at have seksuelle oplevelser, omkring tre måneder tidligere, så var jeg på ingen måde klar over, at det var en fantasi, og jeg havde bestemt ikke indgået nogen aftale om, at jeg ville blive kvalt«, fortæller kvinden.

Hendes samboer hørte hende endda blive kvalt, så de kom hen til døren og spurgte, om hun var okay. Hun affejede dem af frygt for, hvordan Miller ville reagere, hvorefter han hev hende tilbage i sengen, hvor han indledte analsex og penetrerede hende med en ølflaske. Et år senere forsøgte hun at anmelde det til campus-politiet, men de fortalte angiveligt kvinden, at sagen ikke kunne opklares.

T.J. Miller og hans kone Kate Gorney har selv fortalt The Daily Beast, at den anonyme anklager allerede begyndte at »cirkulere rygter online«, da de offentligt annoncerede deres forhold.

»Det er trist, at hun bruger det nuværende politiske klima til at annoncere de her falske anklager. Det er uheldigt, at hun bruger den her rute til at underminere den vigtige bevægelse, der får kvinder til at føle sig sikre og stå frem med legitime anklager mod rigtige overgrebsmænd«, udtaler parret i en pressemeddelelse.

 »Vi mødte kvinden for over et årti siden, mens vi studerede sammen, og hun forsøgte allerede dengang at få os til at slå op ved at plotte i over et år, før hun stod frem med selvmodsigende påstande og anklager. Hun blev bedt om at forlade vores universitets komediegruppe på grund af bekymrende og forstyrret adfærd, hvilket gjorde hende meget vred. Så hun blev fikseret på vores forhold og begyndte at fortælle folk på campus, ‘Jeg har tænkt mig at ødelægge dem’, og ‘Jeg har tænkt mig at ødelægge ham«, fortsætter parret.

På trods af Miller-parrets benægtelser er T.J. Millers kommende ‘The Gorburger Show’ blevet aflyst af tv-kanalen Comedy Central. Den anonyme kvinder afviser selv parrets modsvar og siger, at det er »uforståeligt, at han ikke forstår, at han har udsat mig for noget, som jeg er nødt til at leve med«.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af