T.J. Miller svinede transkønnet kritiker til i forbindelse med ‘Emoji filmen’

T.J. Miller svinede transkønnet kritiker til i forbindelse med ‘Emoji filmen’
T.J. Miller i 'Silicon Valley'.

Det er et sort billede, der begynder at tegne sig af ‘Silicon Valley’-stjernen T.J. Miller, som i går blev anklaget for seksuelle overgreb af voldelig karakter.

Nu fortæller den transkønnede filmkritiker Danielle Solzman, at Miller sendte hende en meget transfobisk email i forbindelse med hendes negative anmeldelse af ‘Emoji filmen’. Tilbage i september delte hun e-mailen på Twitter, men det er først efter de nye anklager mod Miller, at hun har offentliggjort ham som afsender, mens hun også understreger, at Millers karriere er ovre.

I emailen kalder Miller Solzman for en »underlig, forfærdelig mand«.

»Du er ikke transkønnet, du er ikke en trans – du er et fucking røvhul, Daniel. Et fucking røvhul. Lad være med at svare på det her, kontakt mig aldrig igen og tro ikke, at bare fordi du har adopteret noget, så tillader den ting dig at være grov og ukorrekt omkring dine venner. Altså. Dem der plejede at være dine venner«, står der blandt andet i mailen.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af