Masterclass med Amanda Collin: Sådan undgår du at blive en frygtelig kvinde

Christian Tafdrups film, ‘En frygtelig kvinde’, får først premiere den 25. december, men har allerede skabt meget debat. Her kigger filmens kvindelige hovedrolle nærmere på nogle kønsstereotyper.

Kønsroller er en varm kartoffel i det kulturelle landskab – heldigvis. For selv om det kan være et svært emne at få greb om, så er det vigtigt at snakke om. Og man kan synes, hvad man vil, om Christian Tafdrups anden spillefilm, ‘En frygtelig kvinde’, men den har i hvert fald skabt debat – også selv om den først får biografpremiere den 25. december.

Med selvironien i højsædet inviterede vi filmens kvindelige hovedrolleindehaver, Amanda Collin, til at give sine bud på, hvordan du undgår at blive som hende i filmen, altså en frygtelig kvinde.

»Kvinder hænger sig i alt. Jeg vil opfordre dig til at lade være«, siger Collin blandt andet i det seneste afsnit af Soundvenue Masterclass, hvor hun blandt andet former en alternativ bøf af halvandet kilo kød og lære kvinder at drikke øl. Og så har hun et ekstra stærkt bonustip til dig.

Soundvenue Masterclass præsenteres i samarbejde med Hiper.

Læs også: Kvinden er djævelen selv i traileren til Christian Tafdrups ‘En frygtelig kvinde’

Se også vores Soundvenue Masterclass med Danica Curcic, der lærer dig at græde på kommando:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af