‘Call Me By Your Name’-stjerneskud donerer også Woody Allen-penge til Time’s Up

‘Call Me By Your Name’-stjerneskud donerer også Woody Allen-penge til Time’s Up
Timotheé Chalamet til Critics' Choice Awards. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Et af de seneste fokusområder i hele #MeToo- og Time’s Up-bevægelserne har været de mangeårige beskyldninger mod Woody Allens om seksuelt overgreb på adoptivdatteren Dylan Farrow. Flere skuespillere som Greta Gerwig, Mira Sorvino, Griffin Newman og David Krumholtz fortryder at have sagt ja til at medvirke i instruktørens film, og senest valgte ‘Vicky Christina Barcelona’-skuespilleren Rebecca Hall at donere pengene, hun tjente på filmen, til Time’s Up.

Nu har den unge skuespilkomet Timothée Chalamet, hvis kæmpetalent man herhjemme snart kan bevidne i ‘Call Me By Your Name’ og ‘Lady Bird’, besluttet at følge Halls eksempel og donere lønnen fra Woody Allens kommende ‘A Rainy Day In New York’ til Time’s Up-bevægelsen samt The LGBT Center i New York og antiorganisationen RAINN imod seksuelle overgreb, voldtægt og incest.

Chalamet begrunder sin beslutning på sin instagram-profil, hvor han dog samtidig forklarer, at han grundet sin kontrakt ikke kan udtale sig direkte om, hvorfor han overhovedet har valgt at arbejde med Woody Allen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Timothée Chalamet (@tchalamet) den

Chalamets beslutning kommer kort tid efter, at Oprah Winfrey i ‘CBS Sunday Morning’ sammen med en gruppe af Hollywoods mest magtfulde kvinder – deriblandt Natalie Portman, Reese Witherspoon, Lucasfilm-præsident Kathleen Kennedy og produceren Shonda Rhimes – blev enige om, at tiden var oprunden for Woody Allen.

Kritikken af Woody Allen stammer tilbage fra februar 2014, hvor han og Mia Farrows adoptivbarn, Dylan Farrow, i et åbent brev i New York Times bekræftede en historie tilbage fra 1993 om, at hun skulle være blevet seksuelt misbrugt af Allen som barn.

Læs også: Rebecca Hall fortryder Woody Allen-rolle – og donerer sin løn til Time’s Up

Læs også: En sexrelateret scene i Woody Allens næste film er allerede dybt kontroversiel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af