Efter Jodie Fosters angreb på superheltefilm: ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør svarer igen på Twitter

Efter Jodie Fosters angreb på superheltefilm: ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør svarer igen på Twitter
'Guardians of the Galaxy'.

At Jodie Foster ikke er den store fan af superheltefilm blev klart, da skuespilleren og instruktøren for et par dage siden kritiserede genren for at »ødelægge den måde, den amerikanske befolkning ser film på«.

Fosters udtalelser skabte hurtigt overskrifter, men nu svarer ’Guardian of the Galaxy’-instruktøren James Gunn igen.

På Twitter kalder Gunn sin kollegas synspunkter for »gammeldags« og spekulerer i, om Foster monstro bare har egen udvikling for øje, når hun siger, at hun ønsker forandring i filmbranchen. Derudover understreger Gunn, at alle superheltefilm ikke nødvendigvis er sjælløse actionbrag – men medgiver også, at mange desværre er det.

»For at filmen skal overleve tror jeg fast på, at store effektfilm SKAL have en vision og den form for hjerte, de ikke traditionelt set har haft. Og nogle af os gør vores bedste for at bevæge os i den retning. Det, der begejstrer mig ved mit arbejde er, at lave effektfilm der er innovative, menneskelige og tankevækkende«, skriver Gunn.

Læs hele instruktørens række af tweets herunder:

 

Læs også: Jodie Foster mener at superhelte film ødelægger filmbranchen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af