Emma Stone er årets bedst betalte kvindelige skuespiller – se hele top 10

Emma Stone er årets bedst betalte kvindelige skuespiller – se hele top 10
Emma Stone. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Emma Stone vandt en Oscar for sin rolle i ‘La La Land’, men det er ikke den eneste måde, Damien Chazelles musical har forgyldt den 29-årige stjerne.

Takket være præstationen som den håbefulde skuespillerspirer er hun ny kvinde på førstepladsen på Forbes’ årlige liste over de kvindelige skuespillere, der tjente mest i en periode fra 1. juni 2016 til 1. juni 2017. Hun landede, hvad der svarer til lidt over 160 millioner danske kroner – før skat.

Den tidligere førsteplads, Jennifer Lawrence, måtte tage til takke med tredjepladsen, efter ‘Hunger Games’-franchisen er løbet ud, og hun i stedet har tjent penge på ‘Mother!’, ‘Red Sparrow’ og diverse Dior-reklamer.

Apropos reklamer er det også grundstenen i Jennifer Anistons fortvarende kassesucces. Godt nok har hun været med i film som ‘The Yellow Birds’, men det er hendes rolle som ansigt for Emirates, Aveeno og Smartwater samt hendes andel i hårproduktet Living Proof, der blev solgt til Unilever i år, som virkelig casher ind.

Den eneste nye på årets liste er ‘Harry Potter’-stjerne Emma Watson, der især har spundet guld på rollen i liveaction-udgaven af ‘Beauty and the Beast’.

Og så er det i øvrigt værd at bemærke, at årets bedst betalte mandlige stjerne, Mark Wahlerg, tjente 68 millioner dollars (422 millioner kroner), altså 262 millioner kroner mere end den bedst betalte kvinde. Faktisk ville Emma Stone kun komme ind på 15. pladsen, hvis man tog begge køn med.

Her er top 10:

1. Emma Stone – 26 mio. dollars
2. Jennifer Anniston – 25,5 mio. dollars
3. Jennifer Lawrence – 24 mio. dollars
4. Melissa McCarthy – 18 mio. dollars
5. Mila Kunis – 15,5 mio. dollars
6. Emma Watson – 14 mio. dollars
7. Charlize Theron – 14 mio. dollars
8. Cate Blanchett – 12 mio. dollars
9. Julia Roberts – 12 mio. dollars
10. Amy Adams – 11,5 mio. dollars

Læs også: Mark Wahlberg er den mest overbetalte skuespiller i 2017

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af