»Kvinderne er ikke kommet for madens skyld!« – Golden Globes-vinder Frances McDormand løfter stemningen i veloplagt takketale

»Kvinderne er ikke kommet for madens skyld!« – Golden Globes-vinder Frances McDormand løfter stemningen i veloplagt takketale
Frances McDormand vinder prisen for bedste kvindelige hovedrolle ved årets Golden Globes.

Frances McDormand vandt sin første Golden Globe da hun i går aftes modtog den gyldne statuette for sin hovedrolle i ’Three Billboards Outside of Ebbing, Missouri’ – der ligeledes vandt for bedste film – og lagde sig dermed lunt i svinget til årets Oscar-uddeling i marts.

Skuespillerinden leverede en veloplagt og humoristisk takketale, hvori hun blandt andet kaldte sine medspillere Woody Harrelson og Sam Rockwell for sine »to favorit cowboys«. Og så kom hun med et shout-out til salens kvinder:

»Som mange af jer ved, er jeg privat omkring mine politiske holdninger. Men det er fantastisk at være i det her rum i aften, og være en del af den enorme, tektoniske forandring af magtstrukturerne i vores industri. Tro mig – kvinderne, der er kommet her, er her ikke for madens skyld!«, sagde Frances McDormand til begejstret hujen fra kollegerne.

Se hele takketalen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Oprah Winfrey blev Golden Globes dronning med dundertale for #Metoo – se hele højdepunktet her

Læs også: Her er de store vindere af årets Golden Globes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af