Maisie Williams afslører, hvornår sidste sæson af ‘Game of Thrones’ får premiere

Maisie Williams afslører, hvornår sidste sæson af ‘Game of Thrones’ får premiere

Det er efterhånden slået grundigt fast, at ‘Game of Thrones’ sidste og stærkt imødesete sæson først får premiere i 2019. Men præcis hvornår, vi kan forvente, at serien begynder igen på HBO, er endnu ikke offentliggjort.

I et nyt interview med den britiske avis Metro udtaler skuespilleren bag Arya Stark, Maisie Williams, imidlertid, at serien forventes at være færdigindspillet i december 2018, hvorefter det tager omkring fire måneder at klippe serien færdig. Det kunne derfor tyde på, at sæson 8 får premiere i april 2019.

»Første episode burde udkomme i april 2019. Det er en lang proces for de her kæmpestore episoder. Der er så meget arbejde, der ligger i den sidste redigering. Man har ikke lyst til at fremskynde den her sæson overhovedet. Vi skylder vores fans virkelig at gøre det bedste ud af den sidste sæson«, forklarer Maisie Williams om den (dræbende) lange ventetid.

De første seks sæsoner af ‘Game of Thrones’ havde alle premiere den sidste uge i marts eller starten af april, så skuespillerindens forklaring virker ret sandsynlig. Seneste og syvende sæson fik dog først premiere i juli 2017 på grund af en langtrukken produktionstid.

Læs også: Peter Dinklage er glad for, at der kun er seks afsnit ‘Game of Thrones’ tilbage

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af