Hverken ‘Game of Thrones’ eller ‘Rick and Morty’ vender tilbage i 2018

Hverken ‘Game of Thrones’ eller ‘Rick and Morty’ vender tilbage i 2018
Tyrion i det forrygende 'Game of Thrones'-afsnit 'The Spoils of War'. (Foto: Macall B. Polay)

I går pegede vi på de 20 nye serier, vi glæder os mest til i 2018, og kigger man listen igennem, sitrer begejstringen for det potentielle tv-guld, der er i vente.

Men ak. Der er lige gået et, nej, faktisk to, alvorlige skår af 2018 allerede. I går bekræftede HBO, at ‘Game of Thrones’ først vender tilbage med ottende og sidste sæson i 2019. Det har været rygtet længe, og vi har derfor haft tid til at fordøje skuffelsen. Men nu lader det minsandten til, at en anden af tidens bedste og mest højprofilerede serier også river 2018 ud af premierekalenderen.

»Jeg ved, hvor lang tid serien tager at skrive, for slet ikke at tale om at animere, så eg vil blive overrasket, hvis der kommer en fjerde sæson i luften tidligere end 2019 – sidst på 2019«, udtaler en af seriens forfattere, Ryan Ridley, til Detroit Cast (ifølge Indiewire).

Også den seneste sæson 3 af den kongeniale animationsserie var længe undervejs, så det er ikke, fordi det er et kæmpe chok. Det er kombinationen af ‘GoT’ og ‘RaM’, der rammer os med en dunhammer. Vi går i seng igen.

Læs også: Anmeldelse af ‘Rick and Morty’ sæson 3

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af