Netflix annoncerer original hiphop-dokumentarserie – med Nas, 2 Chainz og T.I.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix udgav for et par år siden den egenproducerede miniserie ’Hip-Hop Evolution’, der fulgte hiphoppens tidlige udvikling med navne som Ice-T, N.W.A og Run-D.M.C. Nu annoncerer streamingtjenesten en ny dokumentarserie, der følger flere store rapperes personlige og professionelle liv.

I ’Rapture’ medvirker blandt andre Nas, 2 Chainz, Logic, Rapsody og T.I. Ud fra teasertraileren at dømme har de garvede rappere ikke overraskende kun lovprisende ting at sige om hiphopgenren og deres eget virke som musikere.

Lad os håbe at vi kommer lidt ind under huden på dem, og at det ikke udelukkende bliver floskler som: »Hip-hop is about being truthful. You tell the real story«, som Nas åbner videoen med.

Netflix ligger bestemt ikke på den lade side, når det kommer til egenproduceret indhold. Det bar da også frugt til årets Oscars, hvor blandt andet ’Mudbound’ og de to dokumentarfilm ’Strong Island’ og ’Icarus’ fik nomineringer.

‘Rapture’ får premiere på Netflix 30. marts.

Læs også: Netflix bør kigge sig nervøst over skulderen – Apple og Facebook ånder dem i nakken

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af