Willem Dafoe bliver tit forvekslet med Mick Jagger – og han tør ikke sige fra

Til årets Golden Globes var Willem Dafoe fortjent nomineret til prisen for bedste mandlige birolle for sin præstation i ’The Florida Project’. Til samme show agerede Seth Meyers værten, der traditionen tro tog pis på alle og enhver – blandt andet med en henvisning til hele #MeToo-affæren.

Dafoe kan nu også bryske sig over karrierens tredje Oscar-nominering for ’The Florida Project’. Da han i weekenden gæstede ’Late Night with Seth Meyers’ gik snakken selvfølgelig også på hans oplevelser med at lave filmen, og hans samarbejde med de uerfarne skuespillerinder Bria Vinaite og 6-årige Brooklynn Prince.

Snakken gik også på Dafoes to lookalikes Denis Leary og Mick Jagger. Dafoe fortæller om de mange gange, at ivrige Mick Jagger-fans har skreget efter ham og bedt om autografer. En enkelt gang var presset så stort, at han måtte gemme sig på toilettet.

Soundvenue holder i samarbejde med DriveNow forpremiere på ’The Florida Project’ 5. februar i Grand Teatret.

Læs også: Årets Oscar-felt er den bedste årgang i 25 år

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af