Første vilde trailer til ’Westworld 2’ er landet – sammen med premieredatoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoiler for første sæson af ’Westworld’.

Finalen af ’Westworld’s første sæson efterlod den nu hedengangne robotfader Dr. Fords (Anthony Hopkins) mareridtsforlystelsespark og kontrolcenter i voldeligt kaos idet Eva-androiden Dolores (Evan Rachel Wood) og Maeve (Thandie Newton) opnåede fuld bevidsthed, og tog hævn over deres skabere såvel som Ed Harris’ afstumpede voldtægtsmand Man in Black – aka. engang søde og uskyldige William (Jimmi Simpson).

Traileren til den med spænding imødesete anden sæson landede under weekendens Super Bowl, hvor premieredatoen også blev afsløret: Parken åbner igen for danske besøgende den 23. april på HBO Nordic (dagen efter den amerikanske premiere), og som man kan se i videoen ovenfor er der lagt i kakkelovnen til et voldsomt og helt i ’Westworld’s brutale ånd blodigt opgør mellem mand og maskiner – til tonerne af en instrumental version af Kanye Wests ‘Runaway’.

Om vi også får indblik i den alternative samurai-forlystelsespark første sæson teasede for må vi vente og se til april, når ’Westworld’ skyder flere chokerende plottwists ud af seksløberen.

Læs også: Første teaser til ’Solo: A Star Wars Story’ – med Donald Glover, Woody Harrelson og Emilia Clarke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af