Heath Ledger havde planer om at vende tilbage som Jokeren

Heath Ledger havde planer om at vende tilbage som Jokeren
Heath Ledger i sin Oscar-vindende rolle som Jokeren i 'The Dark Knight'.

Det er nu 10 år siden, at Heath Ledger døde af en overdosis i en alder af blot 28 år. Efter sin død vandt han karrierens anden Oscar for sin nok mest ikoniske rolle som den rablende sindssyge Jokeren i Christopher Nolans ’The Dark Knight’.

Jokerens tilbagevenden bliver i filmen ikke definitivt affejet. Christian Bales Batman lader ham hænge fra en bygning, klar til at blive arresteret af politiet. Efter Heath Ledgers død besluttede Christopher Nolan sig dog endegyldigt for, i respekt for Ledger, ikke at caste en anden til at spille rollen i ’The Dark Knight Rises’, hvor Jokeren blev helt udeladt.

Nu er et år gammelt interview med søsteren Kate Ledger dukket op igen, hvor hun fortæller, at skuespilleren selv havde planer om sin tilbagevenden til Batman-universet:

»Han var så stolt over, hvad han havde udrettet i ’Batman’«, udtalte hun til australske news.com.au. »Og jeg ved, han havde planer om endnu en ’Batman’. Han elskede at arbejde med Chris Nolan og Christian Bale og Gary Oldman. Han havde det bare fantastisk under den film. Da han kom hjem til jul, kunne han ikke vente med at fortælle os alt om den, og han lavede stemmen og grinte, viste mig alle optagelserne. Vi havde det godt«.

Søsteren blev interviewet i forbindelse med dokumentaren ’I Am Heath Ledger’, der udkom sidste år.

Læs også: 10 år efter Heath Ledgers død – Hollywood svigter stadig sine sky stortalenter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af