‘I Am Heath Ledger’ lander på et passende tidspunkt – se traileren

I går ville han være blevet 38 år – og næste år er det 10 år siden, at Heath Ledger mistede livet alt, alt for tidligt. Dokumentaren ’I am Heath Ledger’ er med andre ord veltimet.

»Han havde altid et kamera i hånden«, siger model Christina Cauchi i forbindelse med det close-up af Ledger, som traileren lægger ud med: Et kamera for øjet og med det brede smil, der både kunne være uimodståeligt charmerende og slå over i det Joker-diabolske.

Derik Murray er instruktøren bag dokumentaren, der får verdenspremiere 23. april på Tribeca-festivalen. Filmen tegner et billede af Ledger med et miks af private optagelser, interviews med barndomsvenner, familie og en lang række venner fra film- og kunstverdenen, heriblandt Ben Mendelsohn, Naomi Watts, Ang Lee og Ben Harper.

Læs også: ’Gimme Danger’: Iggy Pop er indsigtsfuld og sjov i Jim Jarmusch’ dokumentar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af