Jeff Goldblum rekreerer ikonisk ‘Jurassic Park’-scene med frådende T-Rex – og et overraskende twist

Jeff Goldblum rekreerer ikonisk ‘Jurassic Park’-scene med frådende T-Rex – og et overraskende twist
Jeff Goldblum.

Der er to fail safe filmingredienser, Hollywood sjældent går galt i byen med. Den ene er dinosaurer. Den anden er Jeff Goldblum, der sætter ekstra krydderi på alt fra generiske blockbusters til Wes Anderson-finurligeder.

Det er derfor ikke så underligt, at sommerens kommende ’Jurassic World: Fallen Kingdom’ har luret Goldblum tilbage til dinoparken og hans ikoniske rolle som kaosteoretikeren Ian Malcom, der tilbage i Steven Spielbergs originale mesterværk fra 1993 ytrede de filmhistoriske ord »Life will find a way«.

Såvel som »Must go faster, must go faster!«

Malcom får efter al sandsynlighed rig mulighed for at genbruge begge fraser i ’Fallen Kingdom’ (hvis actionpakkede trailer kan ses her), men under weekendens Super Bowl tog Goldblum anderledes gas på ’Jurassic Park’s klassiske biljagtscene.

I videoen ovenfor giver skuespilleren den som Malcom i en reklame for Jeep Wrangler, der tilsyneladende er det køretøj, der er mest egnet til at ræse fra en rasende T-Rex – og hvis hurtighed endog kan forvandle jæger til jaget vildt.

Det er ikke til at forestille sig, hvor astronomisk et beløb Jeep Wrangler må have smidt efter reklamen og retten til at bruge ’Jurassic Park’s elskede score, men produktionsværdien er tårnhøj og Goldblum i veloplagt topform – forhåbentlig et godt tegn forud for ’Fallen Kingdom’s premiere.

Colin Trevorrows ’Jurassic World’ fra 2015 blev verdens fjerde mest sete film nogensinde, så forventningerne til ’Jurassic World: Fallen Kingdom’ af instruktør J.A. Bayona (’Børnehjemmet’) er selvsagt til at tage og føle på. Heldigt, at Goldblum allerede har foden på speederen.

’Jurassic World: Fallen Kingdom’ får dansk premiere den 7 juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af