John C. Reilly skulle have spillet McNulty i ’The Wire’

John C. Reilly skulle have spillet McNulty i ’The Wire’
John C. Reilly på filmfestivalen i Cannes i 2015. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Historien om et af serieguldalderens mest ikoniske storværker, HBO’s ’The Wire’, bliver snart genfortalt i samtalebogen ’All the Pieces Matter: The Inside Story of The Wire’ af Jonathan Abrams. Gennem interviews med seriens forfattere og skuespillere undersøger bogen ‘The Wire’s skabelsesproces – inklusiv de retninger som den ikke endte med at bevæge sig i.

I et nyligt publiceret uddrag afsløres det nu, at seriens skaber David Simon oprindeligt ville have John C. Reilly til at spille Jimmy McNulty. I bogen fortæller Simon om castingprocessen til rollen, som engelske Dominic West i sidste ende fik:

»Jeg tænkte, at John C. Reilly kunne være en anderledes McNulty … han kunne bære alle McNultys egenskaber og laster på en anden måde. Jeg har elsket Reillys præstationer i mange ting«, fortæller Simon.

Han havde i 2001 haft ‘Magnolia’-skuespilleren i telefonen om rollen, men efterfølgende svarede Reilly ikke tilbage på flere opkald. Senere skulle Reilly have fortalt Dominic West, at hans kone ikke ville flytte til Baltimore, hvor serien blev optaget.

»År efter arbejdede Dom (West, red.) sammen med Reilly i ’Chicago’. De er så forskellige, og Dom udbrød ’Hvad gik de efter?’«, fortæller Simon.

»Men sådan er casting nogle gange. Du finder ud af, at du er på afveje, eller visse omstændigheder kommer på tværs, og så ender du med at gå i en anden retning«.

David Simon har senest været aktuel med ’The Deuce’, der starter optagelserne til sæson 2 i denne uge til trods for flere kvinders seksuelle krænkelsesanklager mod hovedrolleindehaver James Franco.

Læs også: ’The Wire’-skaber David Simon udvikler dystopisk miniserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af