Kommende ’Cloverfield’-film har Pilou Asbæk i stor rolle

Netflix udgav overraskende pludseligt ’The Cloverfield Paradox’, tredje film i ’Cloverfield’-franchisen, i forbindelse med Super Bowls halftime-show, men den vovede PR-strategi matchede desværre ikke filmens kvaliteter.

Allerede nu skulle det være klart, at den næste ’Cloverfield’-film, der indtil videre går under titlen ’Overlord’, får amerikansk premiere til oktober. Producer J.J. Abrams holder igen med oplysninger om den fjerde film i rækken, men den skulle efter sigende være noget for sig:

»Først og fremmest glæder jeg mig til, at I får den at se, for instruktøren Julius Avery har lavet et fantastisk stykke arbejde med den«, fortæller han til Digital Spy. »Men detaljerne, du ved, lad os vente og se. Men det er virkelig en vild film«.

’Overlord’ har danske Pilou Asbæk i en stor rolle, og han får selskab af blandt andre Wyatt Russell (’22 Jump Street’) og Bokeem Woodbine (’Fargo’ sæson 2). Filmens instruktør Julius Avery har kun en enkelt spillefilm bag sig, mens manuskriptforfatterne Billy Ray og Mark L. Smith er yderst erfarne. Ray har været inde over ’Captain Phillips’ og ’The Hunger Games’, mens Smith var med til at skrive ’The Revenant’.

Filmen handling udspiller sig på D-dag under Anden Verdenskrig, hvor de amerikanske tropper indtager Normandiet i Frankrig for at nedkæmpe de tyske besættere. I ’Overlord’s univers finder soldaterne imidlertid ud af, at de ikke bare har at gøre med nazister, men også overnaturlige kræfter, som tyskerne har eksperimenteret med.

En dansk premieredato er endnu ikke annonceret.

Læs også: De syv mest hovedrystende scener i ’The Cloverfield Paradox’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af