Laura Dern, Shailene Woodley og Zoë Kravitz vender tilbage til ’Big Little Lies’ sæson 2

Laura Dern, Shailene Woodley og Zoë Kravitz vender tilbage til ’Big Little Lies’ sæson 2
Stjernerne fra 'Big Little Lies' til årets Golden Globes, hvor de vandt for bedste miniserie. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

(Spoiler for første sæson af ’Big Little Lies’)

’Big Little Lies’ var oprindeligt tænkt som en afsluttet miniserie, men blev efter stor succes og prisregn forlænget med en opfølgende sæson, hvortil Emmy og Golden Globes-vinder Nicole Kidman og Reese Witherspoons tilbagevenden allerede er bekræftet.

Nu er ditto Emmy og Golden Globes-vinder Laura Dern, Shailene Woodley og Zoë Kravitz’ kontrakter ligeledes blevet forlænget til sæson 2, som derudover gæstes af erfarne Meryl Streep. Hun spiller Mary Louise Wright – mor til Alexander Skarsgårds nu afdøde voldsmand Perry – der ankommer til kystbyen Monterey for at få klarhed om hændelsen, der stod i centrum for første sæsons klimaks.

Andrea Arnold, som blandt andet har instrueret indieperlerne ’American Honey’ og ’Fish Tank’, tager over for Jean-Marc Vallée i instruktørstolen, mens David E. Kelley fortsat agerer hovedforfatter på den kommende sæsons syv afsnit.

‘Big Little Lies’ 2 får premiere i 2019.

Læs også: Håret i suppen på kvindernes Emmy-triumf

Læs også: Nicole Kidman spiser insekter i Vanity Fairs obskure talentshow

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af