Michael B. Jordan og Michael Shannon afbrænder bøger i  første teaser til HBO-remaket af sci-fi-klassikeren ’Fahrenheit 451’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO gav i 2016 Michael Crichtons antikverede kult-science fiction-bog ’Westworld’ en ferm overhaling. Recepten synes at være den samme med det kommende remake af Ray Bradburys idealistiske hovedværk inden for genren, ’Fahrenheit 451’ fra 1953, som ingen har rørt efter Francois Truffauts filmatisering fra 1966.

Ramin Bahrani (’99 Homes’), som afdøde Roger Ebert udråbte til »den nye store amerikanske instruktør«, har set sit snit til at opdatere den for HBO med den utvetydigt fingerpegende tagline imod nutidens amerikanske magthaver og dennes afvisning af modstridende sandheder og tanker: »Fact. Fiction. It all burns«.

Udgangspunktet bliver ikke mindre spændende af, at de to biografaktuelle Michael’er, B. Jordan (‘Black Panther’) og Shannon (‘The Shape of Water’), spiller henholdsvis den unge brandmand Montag og hans mentor Beatty. De brænder bøger af i en dystopisk fremtid, hvor viden og ideologier anses som en trussel for samfundsordenen.

Et møde får dog Montag til at ville vælte censurstyret sammen med blandt andre Clarisse (Sofia Boutella fra ’Atomic Blonde’).

’Fahrenheit 451’ lander på HBO til maj. Der spekuleres allerede i, om det højtprofilerede remake får en særlig visning på det store lærred under årets Cannes Film Festival.

Læs også: Første vilde trailer til ’Westworld 2’ er landet – sammen med premieredatoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af