Rachel Weisz og Rachel McAdams har forbudt sex i første trailer til ’Disobedience’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chilenske Sebastían Lelio fik fremragende anmeldelser herhjemme for sin nu Oscar-nominerede  ’En fantastisk kvinde’. Da Lelio sidste efterår besøgte filmfestivalen i Toronto, var det med det stærke transkønnede drama, men med i baghånden havde han også sit engelsksprogede homoerotiske drama, ’Disobedience’.

Den følger Ronit, spillet af Rachel Weisz, og hendes tilbagevenden til sin ortodokse jødiske familie i London efter mange års udstødelse for at gøre krav på sin del af arven fra hendes rabbinerfar. Gensynet med kvinden Esti (Rachel McAdams) sætter gang i følelser, Ronit ellers havde fortrængt som ung i de stærkt religiøse omgivelser.

Sebastían Lelio har i de spansksprogede ’Gloria’ og ’En fantastisk kvinde’ skabt fascinerende film om hovedkarakterer, der er på et eksistentielt quest med omverdenen som antagonist. ’Disobedience’ synes at lægge sig tematisk i forlængelse af de to.

Og så skulle den ifølge de første anmeldelser rumme en af de bedste sexscener mellem to kvinder i filmhistorien, mere sanselig end de sengeliggende maratondistancer i ’Adèles to liv’.

‘Disobedience’ mangler endnu en dansk premieredato.

Læs også: ’En fantastisk kvinde’: Transkønnet skuespiller giver kraftpræstation i Oscar-kandidat

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af