Seth Meyers udpensler journalistfilmenes klichéer i ‘Newspaper Movie’-spoof

Journalistfilmen er en populær og ofte prisvindende genre, som har fået en revival de seneste år med film som Oscar-vinderen ‘Spotlight’ og Spielbergs ‘The Post’, der er nomineret til samme statuette i år. Mange af dem gør brug af genrens genkendelige greb, og det tager Seth Meyers i sit Late Night-show nu tykt pis på, idet han præsenterer årets Oscar-outsider: ’Newspaper Movie’.

I videoen parodieres et væld af mindre originale scener – blandt andet overleveringen af hemmelige dokumenter på en parkbænk og den travle journalist, der, med telefonen presset mellem øre og skulder, formår at taste på skrivemaskine, tage jakke på og spise en bagel samtidig.

Derudover kommer sketchen selvfølgelig ind på journalisternes vigtige rolle som den fjerde statsmagt. Der er bare lige dét, at de slipseklædte reportere ikke aner, hvad begrebet betyder.

Læs også: Golden Globes: Seth Meyers sætter tænderne i Kevin Spacey og Donald Trump med skarp åbningsmonolog

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af