Tavshed er guld i traileren til klaustrofobisk Emily Blunt-gyser

Taler kvinder for meget?

Synopsisen til ’The Office’-veteranen John Krasinskis kommende gyserfilm med hustruen Emily Blunt i hovedrollen kunne ligne et oplæg til en kønspolitisk horror-slægtning til ’Get Out’s racesatire. Men der er mere ’It Comes At Night’ end ’En frygtelig kvinde’ over ’A Quiet Place’.

Filmens korte trailer fik premiere under Super Bowl i weekenden, og viser Blunt og Krasinski som et navnløst par i et post-apokalyptisk USA, der lever med deres børn på en gård i absolut stilhed for at skjule sig for en morderisk fjende, der tiltrækkes af enhver lyd. »If they can’t hear you, they can’t hunt you« lyder filmens ominøse tagline.

‘A Quiet Place’ er Krasinskis tredje film som instruktør og hans første større Hollywood-projekt produceret af Paramount – som har været yderst hemmelighedsfulde omkring plottet.

’A Quiet Place’ får dansk premiere den 5. april.

Læs også: Jeff Goldblum rekreerer ikonisk ‘Jurassic Park’-scene med frådende T-Rex – og et overraskende twist

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af