‘The Cloverfield Paradox’-skuespillerne vidste intet om release-stunt og ‘Cloverfield’-tilknytning

‘The Cloverfield Paradox’-skuespillerne vidste intet om release-stunt og ‘Cloverfield’-tilknytning
Gugu Mbatha-Raw i hovedrollen som astronauten Ava Hamilton.

Producer J.J. Abrams og folkene bag ’Cloverfield’-franchisen gør en dyd ud af hemmelighedskræmmeri, og den pludselige Netflix-release af ’The Cloverfield Paradox’, som tidligere havde gået under navnet ’God Particle’, tog røven på alle. Om filmens egne kvaliteter var PR-stuntet værd, kan så diskuteres.

I et interview med The Playlist fortæller hovedrolleindehaver Gugu Mbatha-Raw, at hun selv blev lige så overrasket over filmens uventede udgivelse:

»Jeg gik nærmest helt i chok, og jeg var ret forbløffet«, fortæller hun. »Det var en meget unik dag, synes jeg, at være en del af sådan en pludselig, eksperimenterende platformslancering«.

Den engelske skuespillerinde beretter desuden, at filmholdet undervejs ikke vidste, at sci-fi-fortællingen skulle være en del af ’Cloverfield’-franchisen. Det syntes at være en idé, der opstod i slutfasen.

» Det var en opdagelsesproces«, fortæller Mbatha-Raw.

»Processen havde forskellige forløb. Jeg skrev under på en film kaldet ’God Particle’. Det var en selvstændig sci-fi-karakter og sci-fi-film. Jeg tror, at de på et tidspunkt i postproduktionen besluttede, at det kunne være interessant at gøre den til en ’Cloverfield’-film«.

J.J. Abrams har tidligere luftet idéen om at Mbatha-Raws karakter Ava Hamilton kunne optræde i den kommende ’Cloverfield’-film ’Overlord’, men det har skuespilleren endnu intet hørt om, fortæller hun.

Læs også: De syv mest hovedrystende scener i ’The Cloverfield Paradox’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af