’Black Mirror’ er snart tilbage med sæson 5 – og en »lysere fremtid«

’Black Mirror’ er snart tilbage med sæson 5 – og en »lysere fremtid«
Jesse Plemons i 'Black Mirror's 'USS Callister'.

I Netflix’ store erobring af streaming-herredømmet har et af de stærkeste våben vist sig at være Charlie Brookers dystopiske satire ’Black Mirror’, som de overtog fra britiske Channel 4 efter de to første sæsoner.

Sæson 4 af ’Black Mirror’, der udkom herhjemme omkring nytår, gav samlet set ikke helt så meget stof til eftertanke som tidligere sæsoner, men kunne immervæk stadig præstere et klaustrofobisk tech-gys af dimensioner med ’USS Callister’. Netflix’ er tilfredse.

Tlfredsheden afspejler sig i, at ’Black Mirror’ har lagt en kort video op på seriens Twitter-profil med klip fra afsnit gennem tiden og påmindelsen »Be Right Back«. Dertil følger en tekst om, at »Fremtiden bliver lysere end nogensinde«.

Der var overraskende mange happy ends i sæson 4, men det er tvivlsomt, hvor meget Brooker som universets gepetto kan bløde op for den sorte humor og de saltpetersyrlige skæbnehistorier. Svaret får vi i bedste fald allerede ved juletid i år, hvor mange forventer, at sæson 5 vil lande på Netflix.

Læs også: ’Black Mirror’ sæson 4: Længere mellem snapsene – men stadig tv i særklasse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af