Er Taylor Swift skyld i, at Donald Glovers ‘Deadpool’-serie blev skrottet?

Er Taylor Swift skyld i, at Donald Glovers ‘Deadpool’-serie blev skrottet?
Taylor Swift. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Taylor Swift har det med at blande sig i alskens popkulturelle fejder, og nu ser det også ud til, at hun indirekte kan være skyld i, at Donald Glovers imødesete, animerede ‘Deadpool’-serie for FX er blevet aflyst.

Tidligere på ugen delte Glover et falsk ‘Deadpool’-manuskript på Twitter, der spekulerede i, hvorfor showet mon var blevet aflyst. Var det for sort? Var humoren for mærkelig? Eller var det på grund af et afsnit, der handlede om Taylor Swift?

Mange troede, at Donald Glover jokede omkring en given Swift-episode, men Stephen Glover, Donalds bror og seriens medskaber, afslørede i går på Twitter, at der faktisk var skrevet en episode om sangerinden. »Der var virkelig et Taylor Swift-afsnit. Det var HYLENDE morsomt. Og det var helt sikkert også dråben, lol«.

Om det var Marvel eller Swift selv, der har sat en stopper for løjerne, finder vi nok aldrig ud af, men Stephen Glover skrev i et separat tweet, at han virkelig ærgrede sig over aflysningen.

»Vores serie var ikke for sort. Den var faktisk ikke særlig sort overhovedet. Men vi ville virkelig gerne give ‘Rick & Morty’ kamp til stregen, og det er jeg sikker på, vi kunne have gjort. Jeg er stolt af hele holdet«.

Nedenfor kan ses en stump testmateriale fra Glovers ‘Deadpool’-serie, som er blevet lækket på Twitter, og som kan give en antydning af what could have been, hvis hverken FX, Marvel – eller Taylor Swift? – havde sat bremserne i.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af