Frances McDormands Oscar-statuette blev stjålet under efterfesten

Frances McDormands Oscar-statuette blev stjålet under efterfesten
Frances McDormand får sin Oscar for 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Frances McDormand vandt som bekendt karrierens anden Oscar ved søndagens prisuddeling for sin hovedrolle i ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Til en efterfest forsvandt den nyerhvervede statuette imidlertid, idet en mand havde hapset den, mens skuespillerinden kiggede væk.

En fotograf så en mand på vej væk fra stedet med en guldstatuette i hånden, tog et billede af ham og underrettede politiet. The New York Times-journalisten Cara Buckley lagde billedet op på Twitter.

Politiet fandt og arresterede den 47-årige mand ved navn Terry Bryant, og McDormands repræsentant Simon Halls bekræftede i går, at Oscar-statuetten var kommet tilbage til dens rette ejermand:

»Efter at have været adskilt i en kort periode blev Frances og hendes Oscar lykkeligt genforenet«, udtalte han i en officielt meddelelse. »De fejredede genforeningen med en double cheeseburger fra In-N-Out«.

Inden da nåede Bryant dog at smide en video på de sociale medier, hvor han kyssede statuetten og sagde: »Mit hold fik den her i aften. Det er min«:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang, at gerningsmanden Terry Bryant har haft lidt for lange fingre i Hollywood. Tidligere har han således lagt billeder ud på sociale medier fra både dette års SAG Awards og sidste års Oscar-efterfest hos Vanity Fair, hvor han poserer med andres statuetter. Til SAG Awards dedikerede han endda statuetten til Jesus:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I proclaim it in Jesus’s name. My SAG Award

Et opslag delt af Dj Matari (@djmatari) den

Læs også: Frances McDormand skabte årets største Oscar-moment under vindertale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af