Jodie Foster og Jennifer Lawrence voksenmobber Meryl Streep til Oscar-showet: »Hun spiller bare flink til middagene«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da de nominerede for bedste kvindelige hovedrolle skulle præsenteres, kom de to Oscar-vindende skuespillerinder Jennifer Lawrence og Jodie Foster på scenen. Sidstnævnte måtte støtte sig til et par krykker, hvilket fik Lawrence til (i en tydeligt indøvet joke, selvfølgelig) at spørge: »Hvad er der sket?«

»Streep«, svarede Foster koldt. »Hun ’I, Tonya’ede mig«, fortsatte hun lidt efter med reference til hændelsen, hvor filmens og virkelighedens skøjter Tonya Harding måske, måske ikke var medskyldig i at konkurrenten Nancy Kerrigans ben på brutal vis blev brækket.

Med tanke på sit fald på vej op ad scenetrapperne i 2013 tilføjede Jennifer Lawrence, at Streep bestemt også havde spændt ben for hende engang, hvorefter hun påpegede, at den 21 gange Oscar-nominerede skuespillerkollega nok bare spiller flink til den årlige nominerings-middag.

Det velmenende drillen fik både Streep og resten af salen til at skraldgrine, mens de to presenters fortsatte med den mere seriøse del af præsentationen. Favoritten Frances McDormand endte som bekendt med at tage statuetten med hjem, efter hun have hyldet hele salen – og hele branchens – kvindelige aktører.

P.S. I virkeligheden var Foster på krykker som følge af noget så banalt som en skiulykke.

Læs også: Se alle årets Oscar-vindere her

Læs også: De sjoveste og mest bevægende højdepunkter fra Oscar-natten – med hashlugt, kjolegenbrug og hyperventilation

Læs også: Oscar-nattens største what the fuck-øjeblikke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af