John Krasinski håber på mere ’The Office’ – og pitcher sin idé til en fortsættelse

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i december kunne vi fortælle, at et remake af den amerikanske ’The Office’-serie var undervejs. De oprindelige skabere Greg Daniels og Stephen Merchant, hvoraf sidstnævnte også skabte den originale britiske serie med Ricky Gervais, var angiveligt i færd med at udvikle en serie, der igen skulle foregå hos papirfirmaet Dunder Mifflin, men uden de store gengangere i castet.

John Krasinski, manden bag den sympatiske og prank-glade Jim Halpert, vender dog gladelig tilbage til ’The Office’-universet:

»Jeg ville helt sikkert være interesseret«, udbryder skuespilleren i et interview med The Wrap, men fortæller, at han ikke er blevet kontaktet af skaberne:

»Jeg er ikke blevet ringet op, så jeg har ikke hørt noget om det – udover på internettet. Internettet er i gang med at lave serien. Twitter skyder ’The Office’-rebootet. Jeg ved ikke, om nogen af os kommer til at være en del af det«.

Men hvad skulle en tilbagevenden til ’The Office’-universet så handle om? John Krasinski lader sig inspirere af den britiske serie:

»Det bedste ved den originale britiske serie var, at de havde et juleafsnit – det var et enkeltstående afsnit«, fortæller han. »Det ville jeg elske at lave. Jeg tænker, at det skulle være en slags ’hvor er de nu?’-ting. Det ville være virkeligt sjovt«.

Mens man venter på, at John Krasinski bliver ringet op af Daniels og Merchant, kan man se ham ved siden af sin hustru Emily Blunt i den storroste ’A Quiet Place’, som han også har instrueret og skrevet manuskript til. Den får biografpremiere 5. april.

Læs også: Tavshed er guld i traileren til klaustrofobisk Emily Blunt-gyser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af