Melissa McCarthy har en sjælden dramatisk rolle i ‘Can You Ever Forgive Me?’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Melissa McCarthy er bedst kendt for sine komiske evner i ‘Saturday Night Live’ og film som ‘Bridesmaids’ og ‘Spy’, men i den kommende ‘Can You Ever Forgive Me?’ får vi hende at se i en sjælden, mere alvorlig rolle, som filmens første trailer giver en forsmag på.

Filmen er baseret på virkelige hændelser omkring forfatteren Lee Israel, som McCarthy spiller. Som Israels bøger holdt op med at sælge, og som de ubetalte regninger hobede sig op, begyndte hun at skrive falske breve af kendte forfattere, som hun kunne sælge til store pengebeløb. Hun kom naturligvis i en stor knibe, da folk begyndte at lugte, hvad hun havde gang i.

Filmen er instrueret af Marielle Heller, som stod bag den fantastiske ungdomsfilm ‘The Diary og a Teenage Girl’.

»Jeg kan godt lide at fortælle historier om kvinder, som ellers ville blive ignoreret«, fortalte hun til Entertainment Weekly.

»Lee ønsker at være en del af fortidens rundbord for intelligente personer, men hun befinder sig i 90’erne, hvor den kultur nærmest er ved at uddø, og folk ikke længere synes, det er interessant at skrive bøger om Fanny Brice«.

‘Can You Ever Forgive Me?’ får amerikansk premiere til oktober, mens det ikke vides, om filmen kommer i de danske biografer.

Læs også: Melissa McCarthy og Alec Baldwin brillerer som Spicer og Trump i nye ‘SNL’-sketches

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af