Ny trailer til ‘Westworld’ drømmer stort

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Drømme betyder ikke noget. Det svar virker ikke til at tilfredsstille dig«, konkluderer Bernard (Jeffrey Wright) til Dolores (Evan Rachel Wood) i den nye trailer til sæson 2 af ‘Westworld’. Det lader ligeledes til, at skaberne bag serien, Jonathan Nolan og Lisa Joy, ikke har stillet sig tilfredse med western-universet fra første sæson, men derimod har digtet videre på Michael Crichtons oprindelige vision fra 1973, hvor man også kunne løbe ind i riddere og romere.

Første sæsons finaleafsnit gav et glimt af samuraiparken Shogun World, men traileren giver til klaverbårne toner af Nirvanas ‘Heart-Shaped Box’ kun få hints om en verden uden for det støvede landskab befolket af cowboy- og indianerrobotter – og civile folk, der er dumme nok til at mænge sig med dem.

Skærper man blikket, vil man imidlertid opdage ikke så få visuelle cues, der blandt andet viser den kvindelige conquistador Maeve (Thandie Newton) i asiatisk-inspireret kimono, et omrids af en samurai bagfra og den nye ukendte variabel i fortællingen, som udviser aggressiv adfærd: de såkaldte drone hosts.

‘Westworld’ åbner op for mysteriet (og forhåbentlig flere temaparker) på HBO Nordic den 23. april.

Læs også: ‘Westworld’ slipper billeder ud fra den kommende sæson 2 – med en creepy hvid fætter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af