‘Westworld’ slipper billeder ud fra den kommende sæson 2 – med en creepy hvid fætter

‘Westworld’ slipper billeder ud fra den kommende sæson 2 – med en creepy hvid fætter
Foto: Entertaiment Weekly

Har man endnu ikke set første sæson af HBOs science fiction-hit ’Westworld’, skal vi nok prøve ikke at spoile den æggende førstegangsoplevelse her. Lad os bare sige, at det var twistfyldt affære, hvor flere af de centrale karakterers skæbner hang i en tynd tråd ved sæsonens afslutning.

Seriens showrunnere Jonathan Nolan og Lisa Joy har brugt halvandet år på at udtænke en ny sæson, der kan stimulere de mest hardcore Mensa-disciple, og med i masterplanen er en række karakterer/skuespillere, som tilsyneladende får en tur mere i den robotiske temapark.

Det viser en række nye billeder fra det seneste Entertainment Weekly – som kan ses forneden – hvori Nolan og Joy også har løftet en lillebitte smule af sløret for den kommende sæson. Blandt andet taler de om den uhyggelige, udtryksløse hvide skabning, som optræder på flere af billederne, en drone host.

»Drone hosts henviser til virksomhedens (Delos, red.) hemmelige projekter, der er gemt til åben skue inde i parken. Som vi talte om i pilotafsnittet, så er parken én ting for gæsterne og en anden ting for dens aktionærer og bestyrelse – noget helt andet. Vi har benyttet Google-analogien: for forbrugere eksisterer den for søgning og email, mens den for firmaet handler om reklame.

I trit med at Bernard går igennem vragene som resultat af den første sæson, opdager han ting om parken, han ikke engang selv kender til og støder på skabninger såsom drone host’en«, siger Jonathan Nolan til Entertainment Weekly.

Billederne skal trods insignifikante motiver nok sætte gang i alskens hypoteser forud for sæson 2, der har premiere på HBO Nordic den 23. april.

(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)
(Foto: Entertainment Weekly)

Læs også: Første vilde trailer til ’Westworld 2’ er landet – sammen med premieredatoen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af