Omfangsrig dokumentar går bagom ’Star Wars: The Last Jedi’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Star Wars: The Last Jedi’ delte vandene. Mens de fleste anmeldere roste filmen til skyerne, samledes der sig også en gruppe frustrerede og åbenmundede ’Star Wars’-fans, der blandt andet ikke syntes om den ældre Luke Skywalkers tungsind. Faktisk forlanger efterhånden 100.000 personer, at Rian Johnsons film bliver helt fjernet fra universets officielle kanon.

Når filmen til april udkommer på dvd og blu-ray, medfølger der som en del af ekstramaterialet også en dokumentar i spillefilmlængde om produktionen. I denne uge blev en trailer lagt ud, som giver et lille indblik i, hvilke overvejelser Rian Johnson var igennem.

Selvom Mark Hamill senere har fortalt om sine uenigheder med Rian Johnsons version af Luke Skywalker, siger han i traileren: »Jeg stoler på ham. Jeg bliver nødt til at stole på ham«, mens instruktøren fortæller, at »det føles virkeligt godt at placere Luke Skywalker foran et kamera«.

’Star Wars: The Last Jedi’ udkommer på blu-ray og dvd 16. april.

Læs også: Hvorfor hader fansene ’Star Wars: The Last Jedi’, når anmelderne elsker den?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af