Razzie Awards: ‘Fifty Shades Darker’ og ‘The Emoji Movie’ er blandt sidste års værste film

Razzie Awards: ‘Fifty Shades Darker’ og ‘The Emoji Movie’ er blandt sidste års værste film
'Fifty Shades Darker'.

Vanen tro bliver der til Razzie Awards uddelt statuetter for sidste års værste film og skuespilpræstationer aftenen inden Oscar-uddelingen. I går var ingen undtagelse, og her var ‘The Emoji Movie’ og ‘Fifty Shades Darker’ blandt topscorerne af de lidet flatterende priser.

‘The Emoji Movie’ tog både prisen hjem for værste film, manuskript, instruktør og værste kombination af karakterer på skærmen, mens anden del i ‘Fifty Shades’-trilogien ‘vandt’ for værste sequel og værste birolle til Kim Basinger for rollen som Elena Lincoln, Christian Greys tidligere Mrs. Robinson-agtige elskerinde.

Herudover trak både Tom Cruise og Mel Gibson priser hjem for henholdsvis værste skuespiller og mandlige birolle, mens Tyler Perrys præstation som kvinde i horrorkomedien ‘Boo! 2’ åbenbart var så dårlig, at den kunne udløse en pris for værste skuespillerinde.

Se alle ‘vinderne’ af Razzie Awards 2018 her:

Værste film: ‘The Emoji Movie’

Værste skuespiller: Tom Cruise, ‘The Mummy’

Værste skuespillerinde: Tyler Perry, ‘Boo! 2: A Madea Halloween’

Værste mandlige birolle: Mel Gibson, ‘Daddy’s Home 2’

Værste kvindelige birolle: Kim Basinger, ‘Fifty Shades Darker’

Værste manuskript: ‘The Emoji Movie’

Værste remake eller sequel: ‘Fifty Shades Darker’

Værste kombination på skærmen: Enhver kombination af emojis i ‘The Emoji Movie’

Værste instruktør: Tony Leondis, ‘The Emoji Movie’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af