Se Lakeith Stanfield med hvid stemme og Armie Hammer som cokemonster i første trailer til årets WTF-film ’Sorry To Bother You’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenues udsendte ved Sundance Film Festival var ikke i tvivl og erklærede – vel at mærke allerede i februar – at »årets mest syrede filmoplevelse er landet« med ’Sorry To Bother You’. Og tyg da også lige på de to følgende elementer i filmen: Lakeith Stanfield fra ’Get Out’ og ’Atlanta’ får bogstavelig talt en hvid stemme, og Armie Hammer er en coke-sniffende mutantskaber.

Lakeith Stanfield spiller slackeren Cassius Green, der for at vende sin økonomiske situation og tilfredsstille sin kunstaktivistiske kæreste Detroit (Tessa Thompson fra ’Westworld’ og ’Thor: Ragnarok’) begynder som telemarketing-sælger. Cassius træder ind i en kynisk arbejdsverden, hvor alle stemmer tæller, men kun én virker, hvis man skal sælge – den hvide mands.

På opfordring fra kollegaen Langston (Danny Glover) tillægger Green sig en hvid stemme, der lyder umiskendeligt som David Cross fra ‘Arrested Development’. Og nåh jo, så spiller den ‘Call Me By Your Name’-aktuelle førsteelsker Armie Hammer en skruppelløs, storsniffende kapitalist med en hang til menneskeudnyttelse og mutanter i skabet.

Boots Rileys syretrip af en debutfilm begejstrerede ikke blot vores udsendte ved Sundance, hvor flere pegede på, at ‘Sorry To Bother You’ gennem sit surreelle genreunivers kom med en letforståelig kommentar til sortes oplevelse af ulighed i nutidens Amerika, ligesom Oscar-vinderen ‘Get Out’ formåede med stor succes sidste år.

‘Sorry To Bother You’ har pt ingen dansk biografpremiere.Selv med sin groteske historie kunne den dog måske godt få et pænt publikum med sin samfundsaktualitet og et cast bestående af tre af tidens hotteste yngre skuespillere.

Læs også: Sundance: Armie Hammer er kokain-sniffende mutantskaber i topkandidat til årets mest syrede filmoplevelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af