Wes Andersons ’Isle of Dogs’-cast bliver interviewet som deres animerede hundekarakterer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange har ventet spændt på Wes Andersons opfølger til kritiker- og publikumssuccesen ’The Grand Budapest Hotel’ fra 2014, og om ikke alt for længe kommer den så. ’Isle of Dogs’ åbnede, som den første animationsfilm nogensinde, sidste måneds filmfestival i Berlin, hvor filmens imponerende cast også mødte op.

Folk som Greta Gerwig, Bill Murray, Bryan Cranston, Tilda Swinton, Liev Schreiber, Jeff Goldblum, Edward Norton og Bob Balaban lægger nemlig stemme de til animerede hunde på Trash Island, som hovedpersonen Atari møder.

I en ny promoveringsvideo fortæller castet på udramatisk vis om deres karakterer i filmen. Twistet er så, at deres hundeskikkelser er blevet animeret, så deres mundbevægelser passer til lydoptagelsen.

Animationsholdet har været kreative ved for eksempel at placere Bill Murray-hunden på en togvogn i bevægelse, så det matcher den støjfyldte lydoptagelse. Jeff Goldblum klarer på egen hånd at gøre interviewet specielt ved at synge en Duke Ellington-sang, som hans karakters navn minder ham om.

’Isle of Dogs’ får biografpremiere 3. maj.

Læs også: Wes Anderson åbner Berlinalen med et galgenhumoristisk bjæf

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af