‘Dear White People’ sæson to lige om hjørnet – spidder brandvarme emner i første teaser

Justin Simiens ’Dear White People’ vandt bred anerkendelse og mindst lige så bred kritik sidste år, da den indtog Netflix-fladen. Nogle var begejstrede for den kontroversielle series måde at spidde den amerikanske raceproblematik på, mens andre anklagede den for at være racistisk mod hvide.

Trods kontroverserne er den populære serie, som er en slags serie-sequel af Simiens filmdebut af samme navn, på vej tilbage til Netflix. I dag er første teaser for sæson to landet, og den afslører, at der heller ikke denne gang lægges fingre imellem, når det gælder kontroversielle problematikker. Faktisk er den et lille minuts gennemgang af nogle af de allermest brandvarme emner i dagens USA – lige fra cultural appropriation og kønsnormer til hash og Jesus.

‘Dear White People’ sæson to får premiere på Netflix den 4. maj 2018.

Læs også: ’Dear White People’ sæson 1: Amerikansk college-serie fænger også selvudnævnt farveblinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af