Første teaser til den danske krigsfilm ’I krig & kærlighed’ lover storladent drama og stjernespækket cast

Instruktør Kasper Torsting har hidtil mest gjort sig som dokumentarist, men til efteråret har han premiere på Danmarks første fiktionsfilm om Første Verdenskrig. Nu er første teaser til ’I krig & kærlighed’ kommet.

I den ordfattige video får vi glimt af det kompetente cast, som blandt andre består af Sebastian Jessen, Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen, Natalie Madueño, Rosalinde Mynster og ikke mindst den tyske ’Game of Thrones’-stjerne Tom Wlaschiha.

Filmen følger Esben (Jessen), der efter tre års krigstjeneste deserterer fra forsvaret for at komme hjem til sin kone (Mynster) og søn. Men ved hjemkomsten finder han ud af, at den tyske officer Gerhard (Wlaschiha) har overtaget hans plads. Den desperate Esben gemmer sig på loftet og planlægger sit comeback.

’I krig & kærlighed’ er produktionsselskabet Fridthjof Films dyreste projekt til dato, og ud fra teaseren ser billedsiden da også ud til overbevisende at akkompagnere det følelsesladede drama.

Filmen får premiere 11. november, som er hundredeårsdagen for Første Verdenskrigs afslutning.

Læs også: Rasmus Bjerg får stor rolle som højrefløjspolitiker i første film af et af dansk films store talenter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af