Første teaser til Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ med en sadistisk smilende Matt Dillon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kort tid efter Lars von Triers seriemorderfilm ‘The House That Jack Built’ blev annonceret til Cannes-festivalen uden for konkurrence, har Zentropa også sluppet første teaser til filmen.

Videosnasen afslører ikke meget, men en blodigt smilende Matt Dillon, der spiller den titulære seriemorder Jack, har dog et afsindigt creepy blik, mens hans voiceover italesætter dele af filmens tematik, hvor mordet i morderens selvforståelse er et kunstværk.

Filmen skulle efter sigende indeholde flere brutale scener, og den er muligvis et spark i løgene på den gode smag i så høj grad, at det netop er derfor, den er blevet udtaget uden for konkurrence modsat Triers forrige 10 film på festivalen, der alle har dystet om Guldpalmen.

Hans nye film har Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, Riley Keough, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl og Marijana Jankovic på rollelisten, og den officielle synopsis lyder således:

»’The House That Jack Built’ følger den højt intelligente Jack over en periode på 12 år og introducerer de mord, som er definerende for Jacks udvikling som seriemorder. Vi oplever historien gennem Jack, mens han postulerer, at hvert et mord, han begår, er et kunstværk i sig selv. Selvom politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk«.

Læs også: Lars von Trier tilbage på Cannes-festivalen – dog i yderposition

Læs også: Adam Driver, Michael B. Jordan, Whitney Housten tilføjet Cannes-festivalens program

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af