Jeff Daniels og Jim Carrey i magisk ‘Dum og dummere’-genforening hos Conan

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Jeff Daniels i går var på besøg hos Conan O’Brian, i anledning af sin rolle i miniserien ’The Looming Tower’, faldt snakken også på hans historiske samarbejde med Jim Carrey i komediehittet ’Dum og dummere’ fra 1994. Her havde Daniels kun rosende ord at sige om kollegaen, som han kaldte et »komediegeni«.

Ikke mange sekunder efter kunne en overraskende og smilende Daniels se en solbrilleklædt Jim Carrey træde frem på scenen, og det blev til en både sjov og hjertevarm reunion, der blandt andet indebar synkrondans.

Efter dansen startede en jokende Carrey samtalen med at bebrejde Daniels for ikke at give ham et kald, nu hvor han var i nærheden. Herefter lykønskede han sin gamle kollega med »den her ’Loony Tower’-ting. Lyder sjovt«. Da Conan senere fremhævede duoens stærke kemi, sagde Carrey: »Da jeg så ham, kildede det i mit skridt, og det er sådan, jeg ved, at det er den rette person«.

Se hele interviewet, hvor Carrey desuden joker med Dustin Hoffmans sexchikaneanklager, for oven.

Læs også: Jim Carrey er tilbage i seriøs rolle i ny trailer til ’Dark Crimes’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af