Jordan Peele spiller Obama i fræk anti-fakenews-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går lagde BuzzFeed en video på op med titlen ’You Won’t Believe What Obama Says In This Video’, og faldt man i clickbait-fælden, havde man en overraskelse i vente.

Med hvad der ligner og lyder som USA’s tidligere præsident, indleder videoen med ordene: »Vi træder ind i en æra, hvor vores fjender kan få det til at ligne, at hvem som helst siger hvad som helst på et hvilket som helst tidspunkt – selv hvis de aldrig ville sige de ting«.

»De kunne for eksempel få mig til at sige ting som, jeg ved ikke, ’Killmonger (fra ’Black Panther’, red.) havde ret’«, fortsætter han. »Eller hvad med den her: ’Præsident Trump er en kæmpe dipshit«.

Hurtigt viser det sig, at her i virkelighed er tale om en computeranimeret Barack Obama, hvis stemme imiteres af Jordan Peele, der imiterede Obama gentagne gange i sketchshowet ’Key & Peele’, der kørte sideløbende med hans præsidentperiode.

’Get Out’-instruktøren runder sin effektive tale om fake news-problematikken af med ordene: »Stay woke, bitches«.

Læs også: Key & Peele dæmoniserer ’The Nightmare Before Christmas’-instruktørs nye film for Netflix

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af