Se traileren til Asghar Farhadis højdramatiske Cannes-åbner ’Everybody Knows’ – med Javier Bardem og Penélope Cruz

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere blev det annonceret, at iranske Asghar Farhadis ’Everybody Knows’ får æren af at åbne årets filmfestival i Cannes. Den to gange Oscar-vindende instruktør er ekspert i at skildre heftige og følelsesladede familiedramaer i film som ’Nader og Simin – en separation’ og ’Fortiden’, og at dømme ud fra traileren er det også tilfældet med hans nye film.

Denne gang foregår dramaet dog på spansk – med superstjernerne Penélope Cruz og Javier Bardem i front. Spanieren Laura, spillet af Cruz, vender hjem til sin fødeby, et stykke fra Madrid, og med sig har hun sin argentinske ægtemand og deres børn. Det festlige gensyn med familien bliver, i bedste Farhardi-stil, dog forpurret, da løgne og hemmeligheder bruser frem. I traileren afsløres det desuden, at Bardem spiller Lauras gamle flamme Paco.

Det er kun anden gang, at en spansksproget film åbner festivalen. Første gang var i 2004 med sidste års jurypræsident Pedro Almodóvars ’Bad Language’.

Cannes-festivalen løber i år fra 8. til 19. maj, og det fulde program annonceres i midten af april.

Læs også: Cannes-festivalen udelukker Netflix fra hovedkonkurrencen – og forbyder selfies

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af