Soundvenue Forpremiere: Mød Mads Brügger, Frederik Cilius og Rasmus Bruun ved første officielle danske visning af ’Sankt Bernhard Syndikatet’

Soundvenue Forpremiere: Mød Mads Brügger, Frederik Cilius og Rasmus Bruun ved første officielle danske visning af ’Sankt Bernhard Syndikatet’
Frederik Cilius og Rasmus Bruun i 'Sankt Bernhard Syndikatet'

»Jeg havde et ønske om at køre mig selv helt ned. Og jeg sagde også til Bodil inden rejsen: Jeg kommer til at gøre mig selv ondt på den her tur på Kina. Det vidste hun godt«.

Sådan siger Rasmus Bruun i en stor artikel i det nyeste Soundvenue, hvor han sammen med Frederik Cilius og Mads Brügger spiser Michelin-mad på Kong Hans og taler om deres kommende film, ’Sankt Bernhard Syndikatet’.

Af samtalen fremgår det, at Bruun og Cilius gik til ekstremer under optagelserne i Kina af den kulsorte komedie, hvor de to ’Den Korte Radioavis/Weekendavis’-stjerner spiller et par umage venner, Rasmus og Frederik, der rejser til en kinesisk millionby for at importere sanktbernhardshunde.

Mads Brügger har før vakt opsigt med dokumentarfilm som ’Det røde kapel’ og ’Ambassadøren’, men ’Sankt Bernhard Syndikatet er hans første fiktionsfilm som instruktør, ligesom det er Cilius og Bruuns jomfrudåb som filmskuespillere.

Det gør per automatik ’Sankt Bernhard Syndikatet’ til en af årets mest ventede danske film, og vi er derfor også usædvanligt glade for at kunne invitere til landets første officielle forpremiere på filmen mandag den 7. maj, hvor trioen selv lægger vejen forbi og introducerer herlighederne.

Forpremieren er arrangeret i samarbejde med DriveNow.

Køb billet HERtilmeld Facebook-event HER.

’Sankt Bernhard Syndikatet’ med Q&A
Mandag den 7. maj kl. 19.30
Empire Bio i København

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 Læs også: Mads Brügger om film med ‘Den Korte Radioavis’-duo – »En meget, meget mørk komedie«

Læs også: Da duoen bag ‘Den Korte Radioavis’ nødlukkede ‘Hvem vil være millionær?’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af