Viaplay rebooter nedlagt TV 2-serie – med DR-stjerner i hovedrollerne

Viaplay rebooter nedlagt TV 2-serie – med DR-stjerner i hovedrollerne
Natalie Madueño og Kenneth M. Christensen har hovedrollerne i Viaplays 'Den som dræber'-reboot.

Krimiserien ‘Den som dræber’ fik kun lov at køre en enkelt sæson, da den blev vist på TV 2 i 2011. Serien var ellers en succes i udlandet, hvor den blandt andet hittede stort i Tyskland, men hjemme i Danmark var seertallene, efter en fremragende start, dalende. Da der samtidig blev rejst kritik om, at Elsebeth Egholm og Stefan Jarworskis krimi med Laura Bach, Lars Mikkelsen og Jakob Cedergren var for voldelig til at blive sendt kl. 20 på dansk tv, valgte TV 2 til slut at trække stikket.

Nu annoncerer TV3 og Viaplay imidlertid, at de er i gang med at producere en opfølgende sæson til ‘Den som dræber’. Den otte afsnit lange sæson bliver en Viaplay Original og en regulær reboot af TV 2’s oprindelige serie. Miso Film, som også stod for første sæson, producerer igen.

Ina Bruun er hovedforfatter på projektet, og hun får følgeskab af manuskriptforfatterne Per Daumiller og Tine Krull Petersen, som hun tidligere har arbejdet sammen med på henholdsvis ‘Norskov’ og ‘Dicte’. Tv-erfarne Carsten Myllerup, som blandt andet har været inde over ‘Anna Pihl’, ‘Dicte’ og ‘Lulu & Leon’, skal instruere.

De nye afsnits to hovedroller spilles af Natalie Madueño (‘Bedrag’) og Kenneth M. Christensen (‘Arvingerne’). De agerer psykolog og politiefterforsker, som i fællesskab skal undersøge to pigers forsvinden.

»Det er en serie, der kommer til at fængsle seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en ‘whydunnit’ serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum«, udtaler Nanna Mailand-Mercado, chef for Viaplays originalproduktioner.

‘Den som dræber’ sæson 2 får premiere på Viaplay og TV3 engang i 2019.

Læs også: Storsvindlere fra Hvidovre i Viaplays første originale danske dramaserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af