’Westworld’-duo udvikler ny science fiction-serie hos Amazon

’Westworld’-duo udvikler ny science fiction-serie hos Amazon
Jeffrey Wright i 'Westworld'.

Man må sige, at Amazon ruster op for tiden. Tidligere har de blandt andet annonceret en Steven Spielberg-produceret serie med Javier Bardem i hovedrollen og en seriefortolkning af ’Ringenes herre’, som kommer til at koste op mod tre milliarder kroner.

Nu kan The Wrap fortælle, at Amazon har endnu et trumfkort i baghånden – eller rettere to. For ægteparret Jonathan Nolan og Lisa Joy, der står bag HBO’s hitserie ’Westworld’, er nemlig blevet hentet ind til at lave en ny sci-fi-serie til Amazon Prime, baseret på den erfarne science fiction-forfatter William Gibsons roman ’The Peripheral’ fra 2014.

Cyberpunk-thrilleren foregår i fremtidens Arkansas, hvor kvinden Flynne Fisher vikles ind i et mordmysterie, da hun vikarierer som sikkerhedsvagt for sin bror Burton.

Den nye serie er stadigvæk i udviklingsfasen, og en rollebesætning er derfor ikke annonceret endnu. Mens man venter på nyt, kan man godte sig med den længe ventede anden sæson af ’Westworld’, der får premiere på HBO Nordic 23. april.

Læs også: ’Westworld’-duo pbner døren til andre verdener i sæson 2: »Vi har et helt afsnit på japansk«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af