’Westworld’-duo åbner døren til andre verdener i sæson 2: »Vi har et helt afsnit på japansk«

’Westworld’-duo åbner døren til andre verdener i sæson 2: »Vi har et helt afsnit på japansk«
Hele afsnit kommer angiveligt til at udspille sig i Shogun World i 'Westworld' sæson 2.

I går blev brugerne på Reddit godt og grundigt narret af ’Westworld’-skaberne Jonathan Nolan og Lisa Joy, der lagde en video op, som skulle have spoilet hele seriens anden sæson, men i stedet bød på Evan Rachel Woods cover af Rick Astleys ’Never Gonna Give You Up’.

Samme dag kom der dog også mere brugbar information om sæson 2, da Nolan og Joy blev interviewet af Entertainment Weekly. Her fortalte de om den japanske samurai-verden, som både blev teaset i sæson 1 og den nyeste trailer. Idéen til denne del af forlystelsesparken kom blandt andet af begge skaberes personlige forhold til japanske samuraifilm:

»Ret selvisk kommer det af at være besat af japansk film som barn og inderligt have lyst til at lave en hyldest til Akira Kurosawa og de andre film, jeg voksede op med«, sagde Nolan, der desuden fortalte, at den nye verden, udover en masse vold, ville bringe meget nyt til serien:

»Udover Kurosawa-film, som er vildt blodige, voksede jeg op med Sonny Chibas film. Det er dem, som Tarantino efterligner i sine film med blodbadet og ødelæggelsens letbevægelighed«, uddybede han.

»Det handlede ikke kun om splatter. Det handlede også om fordybelse. Vi ville have følelsen af, at vores fortælling forsvandt ind i en totalt anderledes verden. Dybest set har vi et helt afsnit på japansk«.

Til slut understregede Nolan dog, at størstedelen af anden sæson kommer til at foregå i gode gamle Westworld.

»Men vi får dog chancen for at få et glimt af nogle af de andre verdener. Og vi har et par afsnit, som finder sted i Shogun World med et af vores handlingsforløb«, sagde han.

»Så jeg siger, at vi forsøger at moderere forventningerne, bortset fra at jeg synes, de ting, vi lavede for Shogun World, er spektakulære«.

’Westworld’s anden sæson får premire på HBO Nordic 23. april.

Læs også: ’Westworld’-skaberne bag genial prank med falsk spoiler-video for sæson 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af