Amazon bruger op mod tre milliarder kroner på kommende ’Ringenes herre’-serie

Amazon bruger op mod tre milliarder kroner på kommende ’Ringenes herre’-serie
Elijah Wood i 'Ringenes herre: Kongen vender tilbage'.

Sidste år bekræftede Amazon, at de havde erhvervet sig de globale rettigheder til J.R.R. Tolkiens fantasybøger, som de således er i gang med at omsætte til tv-serie. Nu kan Reuters fortælle, at virksomheden kommer til at spendere hel op til tre milliarder kroner (500 millioner dollars) på den kommende series to første sæsoner.

Ifølge insiderkilder har Amazon allerede brugt 1,5 milliarder kroner alene på rettighederne, hvorfor de samlede omkostninger, som inkluderer produktion og marketing, sagtens kan snige sig op på det dobbelte.

Det er en del mere end Peter Jacksons ’Ringenes herre’-filmtrilogi, som, ifølge Indiewire, samlet kostede 1,7 milliarder kroner at lave, mens ’Hobitten’-filmene samlet kom helt op på 3,8 milliarder kroner.

Der er endnu ikke noget nyt om plottet for serien, ligesom det endnu er for tidligt at fastlægge en premieredato.

Læs også: Ian McKellen drømmer om at spille Gandalf igen i Amazons ’Ringenes herre’-serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af